Chefa över Huvudkontoret, 1 dag

 

Vi lever i ett PAID-samhälle. Pressade, Alltid på, Informations-överbelastade och Distraherade. Du känner säkert igen dig ... och skulle säkert må bra av att kunna parera din vardag mera ansträningninslös och effektiv.

Vi vet att hjärnan är något vi absolut inte kan vara utan. Inte bara rent kroppsligt, hjärnan är trots allt det som i hög grad gör oss till människor. Utan hjärnan och intelligens hade vi knappast kommit så långt som art. Men det har också skapat en stor negativ bieffekt – STRESS. Vårt moderna samhällets konsekvens är ett överflöde av valmöjligheter. Har jag 60 TV-kanaler måste jag välja bort 59 när jag ska titta och det verkar aldrig som om man väljer rätt...  

Välkommen att inspireras på din alldeles egna Hjärndag! Ta chansen och fördjupa dina kunskaper på "Hjärnfronten” samt utmana dina fördomar kring hjärnan tillsammans med Hjärninspiratören Simone Reiche Nordström.

Kursen ges internt i din organisation eller om du vill anordna för tredje part. Offert lämnas vid förfråganing. En perfekt investering i dig själv och din organisation. I kursdagen ingår 3 st föreläsningar kopplade till Hjärnan samt kursmaterial i form av ett eget signerad ex av boken "Chefa över Huvudkontoret" skriven av Simone R Nordström med förord av Nisse Simonson och Tina Thörner (värde 279 kr).

Info/offert

 

 

 

 

 

Välkommen till en ipirationsdag om hjärna och hur du därigenom kan förenkla din arbetsvardag och höja din sociala kompetens!

Hjärtat och hjärnan är de två mest centrala delarna av människokroppen. Vi vet väldigt mycket om hur hjärtat fungerar. Hjärnan däremot vet vi bara en bråkdel om. Vi vet framförallt att dess potential och möjligheter har begränsningar som ligger långt bortom den punkt de flesta människor idag använder den. 2000-talets dilemma är Information Overload.

Många pratar om ett ADHD-samhälle med snabba växlingar, dålig koncentration och för många impulser. Om du inte lär dig att Chefa över Huvudkontoret så får du inte bli förvånad om hjärnan styr över dig. Du blir lättare stressad och tappar fokus. Känner du igen dig?