"Chefa över Huvudkontoret"

 

Chefa över Huvudkontoret är Simones debutbok som författare

Vem vill inte ha hjärnkoll? Inuti varje människas huvud ligger en kopia av evolutionens kronjuvel – den mänskliga hjärnan. Den är den mest komplexa struktur vi känner till. Den är vår öppning till världen, kroppens styrcentral och generatorn för tankar, drömmar och idéer. Simone är nu aktuell med boken ”Chefa över Huvudkontoret” som fungerar som en verktygslåda och manual till din hjärna. Att investera i boken är ett mycket prisvärt sätt att bygga ut hjärnans bredband, hjärnan går snabbare helt enkelt. Genom kurser och föreläsningar har Simone i snart 20 år lärt ut att nå mentalt välmående genom att förstå hjärnan bättre. 

Erfarenhet visar att de flesta idag bär på mycket goda fackkunskaper och specialistkompetenser men att det är mycket sämre och väldigt skiftande vad gäller förmågan till informationshantering och social kompetens; både i privat- och arbetslivet. Vilket så klart skapar stress, missnöje, frustration och inte sällan leder till psykisk ohälsa – vår nya folksjukdom.

Du kan aktivt bidra till ett gott mentalt mående och därmed förebygga psykisk ohälsa. Läs och lär dig Chefa över Huvudkontoret!  Här kommer ett utdrag ur förordet:

- Att ”Chefa” över min hjärna är något som jag fått lära mig genom åren. Jag har ju som idrottskvinna haft tillgång till både fysträning och mental träning genom mina sista 15 år inom motorsporten. Att CHEFA över sin hjärna är det billigaste sättet att kunna påverka allt i sitt liv, säger Tina Thörner, Kartläsare, Föreläsare & Författare.

- Den mänskliga hjärnan är universums mest komplexa skapelse. James Watson som tillsammans med Francis Crick och Rosalind Franklin löste en av DNA spiralens hemligheter genom att kartlägga dess struktur sade: ”Vi kommer kanske att kunna förstå vår hjärna om 1000 år”. Simone har samlat kunskap om hjärnan och undervisat i många år. I den här boken lär hon ut ett antal system för att vi ska få ut det mesta av vår hjärna. Vi får väl se om det är sant om 1000 år, säger Nisse Simonson, Hjärnkirurg, Föreläsare & Författare

Simone är sjuksköterska i grunden och kommer ursprungligen från Tyskland/Leipzig. Hon har i snart 20 år samlat erfarenhet som företagsledare, kursutvecklare, utbildare, coach och entre­prenör inom ramen Friskvård för hjärnan.

Boken kan beställas genom att Swisha 279 kr till 0708125546 eller mejla. Kom ihåg att ange namn och adress.