Hjärngala i din organisation?

Simone R Nordström lär dig Chefa över huvudkontoret

Simone Reiche Nordström har i snart 20 års tid lärt ut hur man chefar över hjärnkontoret

Vi lever i ett PAID-samhälle. Pressade, Alltid på, Informationsöverbelamrade och Distraherade. Du som är företagare känner säkert igen dig ... och skulle säkert må bra av att kunna parera din vardag mera ansträningninslös och effektiv.

Vi vet att hjärnan är något vi absolut inte kan vara utan. Inte bara rent kroppsligt, hjärnan är trots allt det som i hög grad gör oss till människor. Utan hjärnan och intelligens hade vi knappast kommit så långt som art. Men det har också skapat en stor negativ bieffekt STRESS. Vårt moderna samhällets konsekvens är ett överflöde av valmöjligheter.
Har jag 60 TV-kanaler måste jag välja bort 59 när jag ska titta och det verkar aldrig som om man väljer rätt...  

Välkommen att lyssna på nya rön, tricks och hemligheter om hjärnan. Låt dig inspireras på din alldeles egna Hjärndag! Ta chansen och fördjupa dina kunskaper på "Hjärnfronten” samt utmana dina fördomar kring hjärnan tillsammans med en av Sveriges främsta Hjärninspiratörer Simone Reiche Nordström. Läs hela programmet. 

Chefa över Huvudkontoret är ett perfekt sätt att börja det nya året. En gåva till dig själv eller annan. I priset ingår 3 st miniföreläsningar kopplade till hjärnan. Det ingår också ett ex av boken "Chefa över Huvudkontoret" skriven av Simone R Nordström med förord av Nisse Simonson och Tina Thörner.