Inspiration Hållbart Hjärnbruk

Hjärnan jobbar som en effektiviteskonsult av högsta klass. Det som inte används försvinner. Därav begreppet.

Välkommen till ett inspirationsseminarium om din hjärna och hur du därigenom kan förenkla din arbetsvardag och höja din sociala kompetens!

Hjärtat och hjärnan är de två mest centrala delarna av människokroppen. Vi vet väldigt mycket om hur hjärtat fungerar. Hjärnan däremot vet vi bara en bråkdel om. Vi vet framförallt att dess potential och möjligheter har begränsningar som ligger långt bortom den punkt de flesta människor idag använder den. 2000-talets dilemma är Information Overload. Många pratar om ett ADHD-samhälle med snabba växlingar, dålig koncentration och för många impulser. Om du inte lär dig att Chefa över Huvudkontoret så får du inte bli förvånad om hjärnan styr över dig. Du blir lättare stressad och tappar fokus. Känner du igen dig?

Inuti varje människas huvud ligger en kopia av evolutionens kronjuvel – den mänskliga hjärnan. Den är den mest komplexa struktur vi känner till. Den är vår öppning till världen, kroppens styrcentral och generatorn för tankar, drömmar och idéer. ”Back to Basics” mission och passion är att ge mer hjärnkraft åt människor; en slags manual till din hjärna. Inspirationsseminariet Hållbart Hjärnbruk bidrar till det och ska ge dig och din organisation en introduktion och inspiration om hjärnan!

Inspirationsseminarier används som roligt och nyttigt inslag med hög användningsfaktor vid kick-off, kundaktiviteter och  längre sammankomster samt som intresseväckare internt inför Simones längre kurser:

Brain Power, Understanding People , Chefa över Huvudkontoret  och Etikcafé samt Brain Camp.

Jag kommer "hjärna" till dig och din organisation. Välkommen med din förfrågan till simone@backtobasicsutbildningar.se